Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Hva bør konfirmanten ha med seg til fotograferingen?

Skal du konfirmere deg om ikke så lenge? Her er gode tips til deg som konfirmant for en velykket fotografering.

Ikke legg fotograferingen til samme dag som selve konfirmasjonen, for da er det så mye annet som skjer. 2-3 uker før selve dagen eller i etterkant av feiringen.

Når vi skal fotografere, begynner vi bestandig i finstasen. Om det er bunad, dress eller en flott kjole. Da er alt strøket og pent, og vi får de beste bildene.

Har du en hobby eller noe du liker å gjøre på fritiden? Slike ting kan være moro å få med! Ta med en gitar, fotballtrøya eller hunden din.

Når vi fotograferer, tar vi klassiske bilder men vi sørger for at du også får tatt noen kule bilder av deg selv, som du kan dele på Instagram eller ha som profilbilde på Facebook. Sammen blir vi kreative og får noen tøffe, kule og avslappede bilder.

Vi er alene i studio under selve fotografeingen. Vi skal forklare og hjelpe til med alt underveis. Sammen blir vi enige om hva du ønsker. Fotograferingen tar alt fra 45 min til en time.

Og til slutt; å kombinere konfirmasjonsfotograferingen med en familiefotografering, er en fin mulighet til å få nye minner på veggen.