Samtykke til å gjøre oss bedre

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Fotografmester Mats Jensaas Om oss

Hvordan det hele startet.

Mats Jensaas er nyskjerrig av natur. Derfor ble han glad i foto og startet på vei mot å bli profesjonell fotograf i 1999. I 2003 fullførte han svennebrev og etablerte bedriften. Siden da har han vokst til og bli Nord-Norges største og fremste fotograf innen sitt felt. I 2017 fullførte Mats mesterbrevutdanningen, og er i dag fotografmester. 1 av 3 nord for Trondheim.

Variasjon i yrket er det som gjør hverdagen som fotograf så spesiell. Vi møter mange flotte mennesker som vi er så heldige og får dele øyeblikket med, fra start til slutt.

Hos oss får du ikke bare et bilde. Du får personlighet, følelser og utrykk. Vi jobber bestandig hardt for å møte dine ønsker og behov. Til sammen har vi hos Fotograf Mats Jensaas bred kompetanse både når det kommer til fotografi, bildebehandling, design og erfaring.

Vi vil gjøre fotograferingen til en fin og behagelig opplevelser for deg som kunde.

I samarbeid med våre nøye utplukkede leverandører leverer vi et bredt utvalg fotoprodukter. Blant annet produserer vi ferdige takkekort med hilsen, flotte designalbum og bilder i spanske elller italienske rammer. Samt de populære touch/ bildeblokkene. Vi gjør også reprodusering av bilder.

All vår produksjon kjøres på originalt kjemibasert fotopapir, som siden starten av 1800- tallet har gitt den suverene presentasjon av farger og kontrast.